Nikki op reis

Lieve allemaal,

Het valt de trouwe volgers misschien op dat ik mijn site een kleine makeover heb gegeven. Na 6 jaar vond ik ‘nikkiopreis’ passender dan ‘nikkiatsea’ en was de lay-out ook aan wat vernieuwing toe. Maar geen zorgen, de blogjes van School at Sea zijn natuurlijk nog wel terug te vinden in het menu!

Een kort berichtje, want morgenochtend begint mijn reisavontuur dat ca. 8 maanden zal duren! Jin (Janneke) en ik vliegen samen via Toronto naar Bogota. De Colombiaanse hoofdstad is het startpunt van onze reis door Zuid-Amerika!!!

Afgelopen zomer hebben we onze bachelor afgerond en veel gewerkt, nu is het tijd om daar van te gaan genieten. Ons globale plan is om de westkant van het continent te gaan bekijken (Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Chili). Jin blijft waarschijnlijk tot eind februari en dan ga ik nog tot de zomer door in m’n eentje. Hiken, duiken, nieuwe mensen ontmoeten, Spaans leren en tal van andere dingen, ik ben benieuwd wat ons te wachten staat!

Ik heb erg veel zin in de komende maanden en hou jullie hier op de hoogte. De laatste weken waren wat chaotisch en stressvol maar nu is het dan eindelijk zo ver, ¡adíos amigos!

Liefs Nikki

Mocht je het leuk vinden dan kun je je onderaan de pagina abonneren, zodat je een mailtje ontvangt als ik een bericht plaats!

Advertentie

4 reacties op ‘Nikki op reis

  1. Aaaahh zo leuk allemaal weer!! Kijk nu al uit naar alle verhalen en avonturen :))
    Fijne vlucht morgen saampjes, liefs xxx

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s