Tenerife deel 3

Hallo allemaal,

Het is superleuk hier in Tenerife. Sinds de vorige keer dat ik schreef zijn er veel dingen gebeurd. We hebben onder andere een uitwisseling gehad met een school hier. Eerst zijn we met z’n allen naar de school toe gegaan en hebben in groepjes verschillende sportactiviteiten gedaan. Daarna hebben we zelfgemaakt eten gekregen, een aantal lokale gerechten, die erg lekker waren. We hebben een workshop gehad en onder andere geschilderd en dat was heel erg leuk.

img_2279

Daarna hebben we een trip gedaan en kwamen ook de uitwisselingsstudenten naar het schip. Daar konden ze in de mast en in het kluivernet klimmen  en dingen zoals spijkerpoepen en koekhappen doen. En natuurlijk hadden we een broodje hagelslag en blokjes kaas voor ze klaar staan. We hebben ook nog een barbecue gehad met 2 Duitse schepen die in de haven liggen, de Thor Heyerdahl en de Johann Smidt met een soortgelijk project als School at Sea. We hebben ook de schepen gezien, de Thor is groter maar de Johann Smidt is een stuk kleiner.

Zondag gaan we de El Teide (zie Wikipedia) beklimmen en daar hebben we heel veel zin in. Verder hebben we veel voor school gedaan de afgelopen dagen en ik heb verschillende toetsen gemaakt en ook andere ontvangen, dus ik kan weer flink aan de slag. We hebben een stadswandeling gemaakt, veel spelletjes in de stad gedaan we zijn naar een museum geweest. En bijna vergeten, we hebben in een zwembad gezwommen.

Ik hoop dat thuis alles goed gaat. Ik heb begrepen dat het nu heel erg koud is in Nederland maar hier is het lekker warm. Na de beklimming van de Teide hopen we zo snel mogelijk naar Kaapverdië te gaan. Tot volgende keer, groet Nikki

Facetalken vanuit de bibliotheek!

Filmpje nageplaatst op 7 januari 2017

Advertentie

3 reacties op ‘Tenerife deel 3

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s