Tenerife deel 1

Zoals jullie in de vorige blogs al hebben kunnen lezen is Nikki donderdag aangekomen in de haven van Tenerife. Als thuisfront volgen we gedurende de reis via Marinetraffic de Regina Maris (indien binnen de grenzen van bereik). Gisteren kregen we foto’s toegestuurd van 1 van de docenten. Een aantal foto’s staat hieronder (klik op de foto’s om ze uit te vergroten), een aantal andere heb ik verwerkt in eerdere blogs: Laatste dag (Neder)landHet vertrekDagindeling en Zwemmen, dolfijnen, walvissen en algen. (tip: klik op de link naar de betreffende blog om het makkelijk te maken)

Donderdagochtend aankomst Tenerife: via een vriendin van een van de ouders kregen we donderdagochtend de volgende foto’s al doorgeappt van de aankomst in de haven.

img_2185

Volgende week volgt een uitwisseling met een school en de beklimming van de Teide. Nu ligt de Regina Maris samen met 4 andere tall ships in de haven. Mini Sail! We wachten de verdere berichten af! groet Edith

 

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s