Testblog en trailer

Hallo,

Zoals jullie in de vorige blog hebben kunnen lezen is Nikki druk met de laatste voorbereidingen, maar niet alleen Nikki! Ook voor ons als achterblijvend thuisfront is het nodige te doen, van het regelen van goedkeuring van de leerplichtambtenaar, bij elkaar kopen van de paklijst, instrijken van kledinglabels tot het oefenen in plaatsen van een blogbericht op deze website. Met een nauwkeurige instructie van Nikki en nog wat aanwijzingen met Nikki nog op de achtergrond is het zowaar gelukt! Heel fijn, want op deze manier kan Nikki jullie trouwe volgers en sponsors op de hoogte blijven van haar droomreis.

De communicatie de komende zes maanden zal beperkt zijn. Op de zee is dit slechts een wekelijkse mail! Op de kant zal het afhangen van de internetfaciliteiten in het land. Mocht de internettoegang wat beperkter zijn, dan zal Nikki de blogs naar mij sturen en ik zal ze dan op deze site plaatsen.

Nog een andere test: het plaatsen van een filmpje dat ik heb gemaakt voor Nikki!

groet Edith

 

Advertentie

5 reacties op ‘Testblog en trailer

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s