Nog 11 dagen…

Hoi allemaal!

Over 11 dagen ga ik weg, het is zo onwerkelijk allemaal. Ik kom nu ook wel op het punt dat slapen door de zenuwen moeilijk wordt 😉 De voorbereidingen zijn in volle gang en ik heb er zo ontzettend veel zin in! Tegelijkertijd ben ik ook behoorlijk gespannen en gestresst, er moet zo veel gebeuren! Als eerste is er de (gigantische) paklijst, want waar koop je een kratje van precies 20x40x60? En heb ik een hoofdlamp of een zaklamp nodig? Of allebei? En heb ik al wandelsokken? En hoe zet je eigenlijk gratis muziek op een MP4? Waar koop je een overall? Neem ik een hangmat mee of een matje? En past die regenjas eigenlijk nog wel? Is die tas wel waterdicht? Is dat paspoort nog wel geldig? Er bleek nog best wel wat meer nodig te zijn dan ik verwachtte, en ook de paklijst vormt zo een flink prijskaartje. Gelukkig wil Allpa mijn Lizard Zeillaarzen sponsoren. Daar ben ik echt super blij mee!!! Zo houd ik ook bij storm en hoge golven lekker warme en droge voetjes! Dit zijn ze:

sas-lizard-spin-boot-zeillaarssas-logo-allpa

Ook op school moet er veel geregeld worden, niet alleen voor de toetsen maar ook zaken als antwoordenboekjes, stencils, katernen en weet ik veel wat allemaal. Vervangende opdrachten die ik aan boord kan doen en boeken die ik voor literatuur moet meenemen, het moet allemaal geregeld worden. Het is super fijn dat mijn docenten meehelpen en dat school er zo relaxed mee omgaat, hier ben ik dan ook heel dankbaar voor.

Verder zijn er ook nog andere praktische zaken die ik moet regelen, zo moet ik snel nog even langs de kapper, alle kleding moet worden gemerkt, ik moet nog wat medicijnen halen voor vertrek (maar er is een landelijk leveringsprobleem van reistabletjes dus dat loopt ook niet van een leien dakje) en verder moet ik ook afscheid gaan nemen van iedereen. Dat is heel jammer. Het wordt heel gek om straks echt afscheid te nemen voor een halfjaar, daar zie ik toch wel flink tegen op. Komend weekend is gevuld met (afscheids)feestjes, ik heb er tegelijkertijd zin in, en ook niet.

Dan is er ook nog het normale schoolwerk, want dat gaat natuurlijk ook gewoon door. Verslagen, toetsen, alles. Ik maak een aantal proefwerken voor vertrek, omdat ik zelfs de eerste proefwerkweek mis. Dat is wel lastig, zeker omdat ik haast geen tijd heb om te leren. Maar hey, ik doe het allemaal ergens voor. En wat voor iets! Gelukkig is alles bijna geregeld. En dan ben ik klaar om te gaan. Maar bijna is nog niet helemaal 😉

Tot de volgende keer en bedankt voor het lezen,

Liefs, Nikki

Advertentie

4 reacties op ‘Nog 11 dagen…

  1. Hoi Nikki, Ik kan morgen wel merkjes voor je in je kleren naaien? of heb je pllakkers?Groetjes tot morgenLyda

  2. Hoi Nikki,
    spannend!!!! Gewoon door blijven ademen, het komt allemaal goed. 😉
    (ik heb eindelijk de factuur gekregen, ze hadden het emailadres niet goed overgenomen….)

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s