Voorbereidingen

 

Hoi allemaal,

Het is alweer twee weken geleden sinds ik hoorde dat School at Sea een feit is! Ik ben ontzettend druk met het regelen van alles en nog wat, en natuurlijk is normale school ook weer begonnen. Ik heb zóóó veel zin in School at Sea!

Nadat ik hoorde dat ik mee ga moest ik eerst school natuurlijk inlichten. Ik ben druk bezig met het verzamelen van al het schoolwerk dat ik moet maken het komende halfjaar, en gelukkig helpen alle docenten daarbij!

Naast school is er natuurlijk nog veel meer te regelen, zo ben ik met de inentingen bezig (ik moet een aantal keer terugkomen), ben ik naar de tandarts geweest voor een goede check (alles was helemaal in orde), heb ik voor zes maanden lenzen besteld (‘Zes maanden mevrouw? Heb ik u goed verstaan?’) en ben ik bezig de enorme paklijst af te werken. Voor dat laatste ben ik vorige week met Simone naar de HISWA te Water geweest.

Simone en ik gingen naar de HISWA te Water omdat Bojan van Bomarine ons allebei sponsort met het Offshore Parasail zeilpak! Toen we in Amsterdam aankwamen en met de pont naar de NDSM-werf waren gegaan hebben we de pakken gepast en nog wat foto’s gemaakt met Bojan. Het pak gaat me héél goed warm en droog houden tijdens School at Sea! We hebben daarna ook nog op de HISWA rondgelopen en van alles gedaan, het was erg gezellig!

sas-foto-hiswa-te-water-3sas-logo-bomarine

Ik ben voorlopig nog wel even zoet met de paklijst en het regelen van alles met school, op de momenten dat ik tijd vind probeer ik nog mogelijk sponsoren te benaderen maar ik merk toch dat het erg druk is!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer,

Liefs,

Nikki

P.s. Ik heb tegenwoordig ook een Facebook-pagina, die kan je hier vinden. Er komen korte updates op Facebook maar in principe blijft dit blog de plek waar ik jullie meeneem op reis!

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s