IK GA MEE MET SCHOOL AT SEA

Hallo allemaal!

Ik ga mee!!!!! Het is een feit, officieel, definitief, of hoe je het ook wil noemen, maar wat maakt dat ook uit? IK GA MEE!!!

Vanaf 15 oktober verlaat ik het vaste (Neder)land en zal ik niet in een klaslokaal maar op een tall ship schoolwerk maken. Ik slaap niet meer alleen op mijn eigen kamer maar deel op zee een hut met drie anderen. Daarnaast sla ik de herfst en winter over, wat betekent dat ik 1,5 jaar zomer achter elkaar heb! Het zal allemaal zo anders worden, zo spannend, zo leuk.

Ik kan niet wachten. Het liefst zou ik morgen aan boord stappen. Het dringt nog niet eens helemaal tot me door. Wauw. Over 1,5 maand verlaat ik Nederland.

De afgelopen dagen waren ontzettend spannend. Het tweede selectieweekend was namelijk dit weekend, wat betekende dat de selectie dus ergens deze week bekend zou worden gemaakt. Een telefoontje zou slecht nieuws betekenen, een mailtje goed nieuws. De afgelopen 48 uur heb ik als een malle mijn mail zitten refreshen. En toen, na het eten, zag ik het aan de Whats Appjes: ‘Nikki, samen SaS!!!!!”. Wauw, wauw, wauw, wauw, wauw.

Het is fantastisch, werkelijk. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle hulp die ik heb gehad. Of dit nou financieel was, of door me gewoon praktisch te helpen, bedankt, heel erg bedankt! Alleen was het me niet gelukt.

De komende 1,5 maand focus ik me natuurlijk nog steeds op het vinden van nieuwe sponsors, maar belangrijker op dit moment zijn allerlei praktische zaken. Zo is er een paklijst die ik tijdig helemaal ga afwerken, moet ik een nieuw paspoort krijgen, ik noem inentingen halen en zorgen dat ik een camera heb voor onderweg. Ook met school moet ik goede afspraken maken en planners regelen voor het komende halfjaar. Er is nog een hoop te doen!

Het is geweldig. Fantastisch. Ik wil nogmaals iedereen bedanken!!!

Heel veel liefs,

Nikki

Advertentie

5 reacties op ‘IK GA MEE MET SCHOOL AT SEA

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s