Werken en wachten

Hoi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst heb geschreven. Zoals ik toen al aangaf zou ik het even rustiger aan gaan doen, maar ik ben alweer flink bezig! Ik ben op vakantie geweest, wat ik van te voren bewust niet heb aangegeven om het inbrekers niet te makkelijk te maken… 🙂

De afgelopen anderhalve week heb ik samen met mijn zusje in Zeeland gelogeerd en hebben we ook weer flink mogen werken bij Sjaal met Verhaal. Als eerste hebben we op een rommelmarkt gestaan om geld op te halen voor Nepal. We verkochten (vrijwel) nieuwe kinderkleding en speelgoed en hebben zo een mooi bedrag opgehaald! Dit was uiteraard vrijwilligerswerk en leverde dus geen geld op voor School at Sea maar ik vond het wel heel erg leuk om te doen!

We hebben verder nog in het magazijn van Sjaal met Verhaal gewerkt, en twee markten gedraaid. De eerste markt in Burgh en de tweede markt in de duinen bij Nieuwvliet-Bad. Vooral de tweede markt was echt super leuk omdat we met de kraam ín de duinen stonden! Heel erg bijzonder om vanuit de kraam op het strand en de zee uit te kijken! Tot slot hebben Roos en ik ook nog de tuin van Inge opgeknapt en dat alles tikt flink aan!

Op dit moment ben ik vooral voorbereidingen aan het treffen voor als de vakantie weer voorbij is. Dat klinkt misschien een beetje gek omdat ik nu juist veel tijd heb om bedrijven te benaderen, maar veel mensen hebben vakantie, dus als ik nu naar hen mail komt mijn mailtje in de eindeloze stroom mails en heb ik dus een minder grote kans op succes (denk ik). Kortom, het lijkt me slimmer om nu alles voor te bereiden en een week na de vakantie alle bedrijven te benaderen. Ik ben ook alweer aan het oppassen en verder gaat alles rustig z’n gangetje, het is en blijft immers ook nog een beetje vakantie. 😉

En nu is ook nog een kwestie van wachten, 31 augustus hoor ik of ik in oktober aan boord stap van de Regina Maris. En ja, ik ben heel erg zenuwachtig…

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s