Sponsors en contract

Hoi allemaal!

Na een beetje bijgeslapen te hebben van het selectieweekend heb ik weer allerlei leuke dingen gedaan. Officieel had ik nog geen vakantie maar ik hoefde alleen nog maar boeken in te leveren en naar een klassenuitje te gaan en dat soort dingen, dus eigenlijk had ik al wel vakantie. Eerst ben ik naar mijn tante, oom en neefjes in Heemstede geweest en daarna naar mijn andere Tante in Middelburg, bij beiden was het super leuk en gezellig!

Ik heb weer gewerkt, een markt gedraaid met Sjaal met Verhaal! En ik heb mijn eerste contract getekend! Ik ben nu officieel werknemer bij Sjaal met Verhaal! Super leuk om te doen en fijn, ook qua opbrengsten voor School at Sea natuurlijk! Thanks Inge! Een filmpje daarvan kan je hier bekijken: https://m.youtube.com/watch?v=UhPePsNT2Ic

Ook heb ik twee nieuwe bedrijfssponsors! Als eerste Damen Makelaars! Ontzettend fijn en enorm bedankt!

Nikki logo Damen makelaars

Ten tweede Fleuryda Bloemwerk! Ook enorm bedankt Lyda! Voor Fleuryda Bloemwerk heb ik als tegenprestatie een website gemaakt, als je het leuk vindt kun je deze hier bekijken: fleurydabloemwerk.com (En mocht u nou zelf ook een website willen, ik maak er graag een, dus laat het dan alstublieft weten!)

De afgelopen dagen heeft Gwen (ook een SaSser) bij mij gelogeerd en we hebben allerlei prachtige en heerlijke baksels gemaakt. (Zoals de zeilbootbrownie, ik zal een foto bijvoegen). Vandaag ben ik met een aantal mensen van het selectieweekend naar Utrecht geweest en we hebben Finding Dory gezien, super gezellig! (Zoals altijd eigenlijk).

FullSizeRender (1)

Ik heb ook mijn rapport opgehaald vandaag. Niet dat het echt een verrassing was, maar ik ben met vlag en wimpel over! Met maar liefst een 8,3 gemiddeld ga ik over naar 4 gymnasium!

FullSizeRender

De komende weken doe ik het even rustig aan, toch echt even vakantie vieren. In augustus ga ik weer werken en na de vakantie ga ik natuurlijk weer fanatiek aan de slag met het werven van sponsoren en dan hoor ik definitief of ik mee mag.

Bedankt voor het lezen en een fijne vakantie!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Een reactie op “Sponsors en contract

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s