Selectieweekend!

Hoi allemaal,

Afgelopen weekend was een van de leukste weekenden van mijn leven! Het selectieweekend van School at Sea!

Het selectieweekend begon op vrijdagmiddag en was bij een scoutinghuis in Bloemendaal. Toen we aankwamen werd ik hartelijk ontvangen door iedereen, er was zelfs een meisje helemaal uit Brazilië gekomen, en ook drie mensen uit de Azoren! Zo ontzettend cool!!! Langzaam begonnen ook de mensen die ik kende van de fondswerftraining binnen te druppelen en we hebben wat broodjes gesmeerd en natuurlijk opgegeten. Na het eten gingen de ouders weg en kregen we de opdracht een tent op te zetten. Dat was best lastig omdat we geen handleiding of uitleg kregen, maar het ging best wel snel en goed! Toen kwamen we er achter dat er wat gaten in het tentzijl zaten, aangezien we geen ducktape hadden hebben we er maar wat vuilniszakken in gestopt, werkte ook prima. We hebben hierna wat leuke kennismakingsdingen gedaan en gezellig een kampvuurtje gemaakt en daarna nog spelletjes gedaan! De groep is zo ontzettend leuk! Niemand viel er buiten, was vervelend of hielp niet mee, het was echt een grote gezelligheid!!!

Na een vrij kort maar gezellig nachtje (wekker die om half 5 afgaat terwijl die om 7 uur staat ¿¿ 😉 ) brak er weer een ontzettend leuke dag aan. We hebben heel veel super leuke activiteiten gedaan, over de inhoud van alle activiteiten mag ik helaas niet zo veel zeggen maar het was echt een perfecte afwisseling van serieuze  en diepgaande zaken en gezellige actieve dingen! ’s Avonds sloten we weer af met een kampvuurtje en er kwam zelfs een vosje langs! Toen het begon te onweren en regenen zijn we naar binnen verkast en hebben we daar nog gezellig spelletjes gedaan.

De jongens hadden de eerste nacht in de tent geslapen en nu was het aan ons de beurt. Het paste net en was echt super knus en gezellig! Helaas kon het tentzijl de regen niet aan en lekte het dus overal naar binnen… Ach ja, de sfeer bleef goed en ik vond het eigenlijk wel grappig.

Ook de laatste dag was weer super leuk, ik ga iedereen ontzettend missen en we hebben alweer een paar dingen gepland zodat we elkaar snel weer zien! Het is net alsof ik deze mensen al heel lang ken, het was zo leuk!

Nu is het afwachten tot eind augustus / begin september, dan krijg ik definitief te horen of ik mee mag. Ik vind het super spannend, ik hoop zo enorm dat het lukt! De groep is zo leuk, het zou zo jammer zijn als er mensen moeten afvallen! Met de fondswerving gaat het nog steeds erg goed en ik vertrouw er wel in dat dat helemaal goed gaat komen! Ik hoop jullie snel meer te kunnen laten weten 🙂

Bedankt voor het lezen,

Liefs,

Nikki

P.s. Het filmpje waar ik het in mijn vorige blogje over had (Scholenkampioenschap Watersport) staat online! Je kan deze hier bekijken: https://m.youtube.com/watch?v=CPdTkkrAnwM

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s