Werken, markten en zeilen

Hoi allemaal,

Het waren weer goede weken voor SaS! Sinds de vorige keer dat ik schreef heb ik geen nieuwe bedrijfssponsors, maar toch ben ik weer een heel stuk dichter bij mijn droom en ik heb een aantal super leuke dingen gedaan!

Aan het begin heb ik eigenlijk de hele dag alleen maar zitten tekenen, knippen, vouwen en lijmen. Samen met opa, oma en Lyda heb ik de afgelopen tijd 400 (!!!) enveloppen gemaakt van oude atlassen, landkaarten en boeken met afbeeldingen zoals satellietbeelden. Op zich zou het me niet verbazen als je nu denkt: ‘maar heb je dan niks beters te doen?’ Daarom zal ik even uitleggen waarom ik enveloppen heb gemaakt. Op 14 juni had ik op school de jaarlijkse verbredingsmarkt. Op deze zogenaamd ‘V-markt’ laat iedereen die het afgelopen jaar aan een project gewerkt heeft zien wat ze hebben gedaan (mijn project was de financiering van SaS rondkrijgen). Op deze avond komen er dus veel ouders naar de school en kon ik best nog wat verdienen voor SaS. Samen met Bibi (die al mee geweest is met SaS in 2014-2015) heb ik over SaS verteld, en heb ik heel veel enveloppen verkocht. In totaal heb ik op de V-markt 100 euro opgehaald! Mocht je overigens interesse hebben in de enveloppen, ik heb er nog heel veel dus stuur me dan alsjeblieft een mailtje!

img_7545img_8027img_7251
Naast de V-markt heb ik ook veel geld verdiend door te werken. Ik heb heel veel opgepast en heb op een aantal markten bij Sjaal met Verhaal geholpen, allebei vind ik super leuk om te doen! Afgelopen zondag mocht ik weer helpen en stonden we op ParkPop Den Haag! Gwen kwam helpen en we hebben een super gezellige dag gehad. Helaas was het minder druk dan verwacht en hebben we niet superveel hoeven doen, maar daardoor konden we dan wel weer een uurtje naar Typhoon! De volgende markt waar ik help is de Swan Market (Rotterdam) op 10 juli!

Verder heb ik al sinds februari een spaarpotje bij snackbar ‘Family’ staan, deze heb ik opgehaald (en ondertussen alweer teruggebracht) en daar zat ook al een aardig bedrag in! Zeker als je bedenkt dat er dus toch ook veel onbekenden zijn die SaS leuk vinden en (een beetje) steunen. Want hey, alle beetjes helpen!

Dan nog iets anders wat geen geld opleverde maar wel super leuk was: ik heb vorige week vrijdag (de 17e) samen met Vera meegedaan aan het scholenkampioenschap watersport! Het scholenkampioenschap vond plaats in Lelystad en het was alleen al een heel avontuur om daar met het OV te komen (het feit dat half Nederland plat lag door een seinstoring hielp ook niet echt mee) maar na 3 uur bereikten we het dan toch. Direct een wetsuit aan en bootje 13 in, en de wedstrijd begon! We zeilden tweemans, in een Laser Pico. Was toch wel even wennen na een halfjaar… We hebben vijf wedstrijden gevaren, en we hebben ons doel bereikt: geen enkele keer laatste worden! 🙂 Sterker nog, we gingen best goed, zeker als je bedenkt dat de meerderheid die daar was ‘echt’ wedstrijd zeilt. We zijn vijfde geworden! (Met een GoPro hebben we trouwens wat filmpjes gemaakt maar ik ben er nog niet aan toegekomen om die te monteren, zodra ik dat gedaan heb zal ik een link op mijn site zetten!)

SaS scholenkampioenschappen
Ik heb nu nog proefwerkweek, maar mijn vakantie begint aanstaande vrijdag meteen goed: selectieweekend van SaS! Ik heb er superveel zin in, maar het is ook best spannend! Ergens volgende week laat ik waarschijnlijk weer van me horen over het selectieweekend!

Bedankt voor het lezen en tot later!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s