Over de helft!

Hoi allemaal,

Allereerst mijn excuses… Het is al weer bijna een maand geleden dat ik voor het laatst geschreven heb! Sorry daarvoor! Ik zal zorgen dat ik weer wat regelmatiger ga schrijven 🙂

De titel verraad misschien al een beetje waar dit blogje over gaat: ik ben over de helft wat betreft het geld voor School at Sea!!! Dat betekent dat ik nu (theoretisch) mee kan tot aan  Cuba!  (Helaas werkt het niet echt zo, ik moet het volledige bedrag hebben!) Natuurlijk, ik wil ook graag weer mee terug vanuit Cuba, en ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst’. Desondanks ben ik heel erg blij met dit resultaat en zorgt het er toch voor dat ik door blijf gaan en gemotiveerd blijf. Want ik wil zooo graag mee!

Ook heb ik weer een nieuwe sponsor! Meneer Rubens van WilfredRubens.com sponsort mij nu! Ontzettend bedankt daarvoor!! Meneer Rubens heeft ook een stukje over School at Sea geschreven! Zie http://www.te-learning.nl/blog/ik-ondersteun-weer-een-deelnemer-aan-school-at-sea/

Drukwerk

Afgelopen maand was erg druk qua school en dat wordt nu rustiger, ik heb dan ook een aantal plannen en heb een aantal dingen op het programma staan om geld te verdienen voor SaS!

Als eerste heb ik aanstaande dinsdag (14 juni) een soort projectenmarkt op school waar alle leerlingen die dit jaar hebben ‘verbreed’ hun project mogen laten zien. Verbreden houd in dat je tijdens gewone lessen de klas uit gaat om aan een eigen project te werken. Mijn project was dit jaar het bij elkaar krijgen van het geld voor School at Sea. Op deze zogenaamde ‘V-markt’ ga ik aan mensen vertellen wat ik het afgelopen jaar gedaan en geleerd heb (veel!!) en ga ik natuurlijk ook geld ophalen. Ik heb twee hele leuke dingen bedacht speciaal voor de V-markt en na de V-markt ga ik hier misschien mee verder via mijn site! Bibi gaat me hierbij helpen, zij is in 2014-2015 mee geweest met SaS en gaat over haar ervaringen vertellen!

Als tweede ga ik deze maand weer werken bij Sjaal met Verhaal (het bedrijf van mijn tante)! Daarnaast ga ik natuurlijk weer veel oppassen in de buurt en verkoop ik spullen. Al deze dingen zijn hartstikke leuk om te doen en daarnaast tik het ook nog eens flink aan!

Als laatste ga ik (als de V-markt geweest is) weer veel bedrijven benaderen en sponsorverzoeken doen. Het blijft best lastig om bedrijfssponsors te vinden, maar het is wel een leuke uitdaging!

Over een maand is het selectieweekend al, super leuk maar ook heel erg spannend! In augustus hoor ik dan definitief of ik mee ga of niet en ik hoop zo enorm dat ik in oktober aan boord stap van de Regina Maris!!!

Voordat ik dit blogje afsluit wil ik jullie nog even vragen om alsjeblieft alle aankopen via sponsorkliks te doen! (= gratis sponsoren!) Meer informatie hierover vinden jullie hier. Mochten jullie verder misschien iemand kennen die mij wel zou willen sponsoren, of zouden jullie mij zelf wel willen sponsoren? Laat dit dan alsjeblieft weten via nikkiopzee@gmail.com of 06 132 55 767!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s