Meivakantie & meer

Hoi allemaal!

Het is alweer best een tijdje geleden dat ik geschreven heb, sorry daarvoor! Ik heb een nieuwe bedrijfssponsor: Olround Bowling! Ontzettend bedankt voor delogo olround sponsoring!

Helaas heb ik met koningsdag niks meer verkocht, er werd de dag van tevoren zulk slecht weer voorspeld dat mijn tante en ik hebben besloten niet te gaan verkopen. Achteraf viel dat weer nog best mee (afgezien van de kou) dus dat vond ik best jammer, maar het was ook de verjaardag van mijn broer (18!) en Vera (15!) dus wat dat betreft kwam het goed uit. Ik ben ’s avonds met mijn tante mee naar Middelburg gegaan en heb daar tot en met dinsdag gelogeerd (en een beetje gewerkt), dat was heel erg leuk!

Dinsdag ben ik naar Amsterdam gegaan, naar School at Sea. Er waren daar SaSsers die dit jaar mee zijn geweest en zij hebben ons verteld over de reis en het fondswerven. Het was super gezellig om iedereen weer even te zien en ook heel erg leuk om de verhalen van de oud-SaSsers te horen!

Ik ben daarna naar mijn opa en oma gegaan en ook daar heb ik een paar hele leuke dagen gehad! We zijn onder andere naar het NMM geweest, dat was heel erg indrukwekkend.

Toen ben ik weer terug gegaan naar Amsterdam, en daar ben ik met Gwen en Eva (ook van SaS, ze zijn te zien op de uitgelichte afbeelding van dit blogje) naar een bevrijdingsfestival geweest. Daarna hebben we gelogeerd en het was heel erg gezellig!

De komende week ga ik vijf keer oppassen, en natuurlijk weer veel bedrijven benaderen! Ook begint sponsorkliks flink aan te tikken, vergeet dus niet om alle aankopen online via MIJN SPONSORKLIKS PAGINA te doen! Voor meer INFORMATIE OVER SPONSORKLIKS, KLIK HIER!
Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s