Nieuwe sponsors en Zeeland

Hoi allemaal,

Deze week ging erg goed qua SaS. Er zijn weer een aantal bedrijven die mij willen sponsoren, daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee! Ook ben ik vorig weekend naar Zeeland geweest voor opa’s verjaardag. Het was een heel leuk en gezellig weekend! Opa heeft spullen en hele mooie zelf gemaakte aquarellen meegeven die ik mag verkopen voor SaS!

Er zijn vier nieuwe bedrijven die mij willen sponsoren! Ik wil iedereen ontzettend bedanken!

Logo EMELogoB&B met weblink definitieflogo AFH goedzeilschool-logo

Verder ben ik zelf veel aan het oppassen, ga ik in de meivakantie werken en ga ik met koningsdag spullen verkopen. (Daarover later meer 🙂 )

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s