HISWA RAI

Hoi allemaal,

Zondag 20 maart ben ik naar Amsterdam geweest, naar de HISWA RAI. Daar zag ik Gwen en Wouter weer, hartstikke gezellig. Ook waren Monique en Alieke van School at Sea aanwezig, we hebben een hele leuke dag gehad. Gwen en ik hebben eerst tickets voor de ingang verkocht (de helft van de opbrengst is voor ons), op twee na hebben we alle tickets verkocht! De rest van de dag hebben we ons vooral op de prijsvraag gericht; hoeveel vaartuigen zijn er in Nederland? Mensen konden zich voor 2 euro inschrijven en een zeiltas winnen, daarnaast helpen ze ons natuurlijk de oceaan over! 🙂 Mensen waren erg enthousiast en ik vond het heel leuk om mensen aan te spreken. Rond 4 uur werd het erg rustig; bijna iedereen was naar huis. Toen zijn Gwen en ik bij veel bedrijven langs geweest, die hebben we nu weer gemaild, misschien komt daar wel iets uit! Al met al was het een hele leuke dag!

Tot slot; Orthodontist Reukers sponsort mij nu! Orthodontist Reukers Nijmegen

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s