Zeilpak & HISWA RAI

Hoi allemaal,

Vanmiddag heb ik mijn zeilpak (drijfpak) en zwemvest opgehaald -waar ik de vorige keer over schreef- gesponsord door Allpa! (zie de foto onder aan de pagina) Verder heb ik weer nieuwe sponsors, Huub sponsort mij, en Guus sponsort mij namens Asfaltbouw, bedankt!

Drukwerklogo asfaltbouw jpeg kleur

Dan nog leuk nieuws voor deze week; samen met drie andere SaSsers (Julian, Gwen en Wouter) sta ik op de HISWA RAI! (De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland!) Ik ben er in verband met de proefwerkweek helaas alleen op zondag (elke dag is er minstens één van ons aanwezig, en School at Sea is er elke dag), maar de HISWA is van 16 t/m 20 maart, dus als je het leuk vindt, kom dan zeker langs! Er is echt van alles te doen en wij zijn er ook, om geld op te halen voor School at Sea. Voor de HISWA heb je een kaartje nodig, deze kan je bij ons kopen voor 15 euro, (dan krijgen wij een deel van de opbrengst, maar het is niet duurder). Stuur als je dat wil alsjeblieft een mailtje naar nikkiopzee@gmail.com dan stuur ik een code terug waarmee je een kaartje kan printen. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang! Je kan ons vinden op stand 07.217!

Ik hoop jullie daar te zien,

Liefs,

Nikki

Foto zeilpak.PNG

Advertentie

Een reactie op “Zeilpak & HISWA RAI

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s