Eerste sponsors!

Hoi allemaal,

De afgelopen week ging het super goed voor School at Sea! Ik ben vijf keer wezen oppassen en heb de folderwijk van Tim gedaan. In totaal goed voor bijna 100 euro!! Ook sponsort Visser Contactlenzen mij nu; ontzettend bedankt daarvoor! Verder stelt Allpa een drijfpak en automatisch zwemvest te beschikking voor mij, super fijn, bedankt!

sponsors vissersponsors allpa

Ik heb nu het geld voor iets meer dan een maand School at Sea, nog een hele hoop te gaan dus! Ik blijf bedrijven schrijven en mailen, en zouden jullie alsjeblieft al jullie internet bestellingen (ook hotels en vluchten!) via mijn Sponsorkliks-pagina willen doen? Als u een oppas nodig heeft, neem dan alstublieft contact met mij op!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s