Update

Hoi allemaal,

De afgelopen weken heb ik een aantal dingen gedaan voor School at Sea. De teller staat nu op ruim 3000 euro! Dat is al heel veel natuurlijk, maar ik ben er nog niet.

Ik ben jarig geweest in de vakantie, en voor mijn verjaardag heb ik van familie een bijdrage gehad. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!!!

Ik heb voor het eerst bedrijven benaderd, ik vond het erg spannend om dit te doen! Verder staat nu bij de snackbar in de buurt een spaarpotje waar klanten wat in kunnen doen. Ik heb folders geprint en een aantal dingen op mijn site verbeterd. Ik mag een site gaan maken voor Fleuryda Bloemwerk, hier word ik voor gesponsord! Iemand uit mijn klas gaat mijn logo in 3D printen. Ook was gisteren de open dag van school, ik heb daar verteld over School at Sea.

Maar, ik ben er nog niet. Ik ga meer aan School at Sea werken dan ik tot nu toe gedaan heb. De komende tijd neem ik Tim’s krantenwijk over, omdat hij zijn pols heeft gebroken… Verder ben ik veel aan het oppassen en ga ik natuurlijk meer bedrijven benaderen! (Misschien ga ik iets heel gaafs doen in maart, maar totdat dat zeker is kan ik daar verder helaas niks over zeggen …) – Cliffhanger 🙂 –

Tot slot vraag ik jullie nogmaals om internetaankopen via mijn sponsorkliks-pagina te doen. Meer informatie daarover vind je hier!

Liefs Nikki

 

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s