Fondswerftraining dag 3

Hallo allemaal,

Gisteren was de derde en helaas laatste fondswerftrainingsdag (wat een woord pfoeh). Rond half twaalf was een deel van de groep in Amsterdam en we zijn met bijna iedereen gaan schaatsen op het museumplein. In ieder geval een poging tot schaatsen… 🙂 Heel wat blauwe plekken en foto’s later vonden we het wel mooi geweest en zijn we met de tram naar het muntplein gegaan om daar even te maccen. Afgezien van wat mensen die kwijtraakten/wegrenden en een paar andere complicaties lukte het ons toch om ruim op tijd in het buurthuis te zijn voor de training. Het was hartstikke gezellig.

Ook deze training begonnen we weer met het tellen van iedereen op die manier die ik hier al eerder beschreven heb. Daarna schreven we weer successen op en vervolgens vertelde Alieke (van School at Sea) heel veel over de financiële kant. (Particulieren kunnen geld schenken aan stichting School for Life (vanaf 500 euro), waardoor zij een deel van het geld terug kunnen krijgen van de belastingdienst. Dit kan wel pas als zeker is of ik mee ga met SaS omdat dit geld niet terug kan worden gestort. Het geld van bedrijven of bedragen die gewoon naar mijn rekeningnummer worden overgemaakt kunnen wel gewoon teruggestort worden!!) En werden er ‘random vragen’ over SaS beantwoord (denk aan: ‘hoe lang zijn de bedden?’). Vervolgens werden we in groepjes van drie aan een coach gekoppeld die ons gaat helpen. We houden wekelijks contact met onze coaches. We stelden ons even voor en hebben plannen gemaakt voor deze week. Tot slot kregen we een map met informatie over SaS voor onze school.

Het is jammer dat de trainingen voorbij zijn, het waren stuk voor stuk hele leuke en leerzame dagen. In de zomer zie ik iedereen weer bij het selectie weekend maar we spreken tussendoor vast nog wel een keer af. 🙂

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s