Laatste dagen

Hoi allemaal,

Waar ik eerst nog maanden aftelde, vervolgens weken, kan ik nu dan echt de dagen gaan aftellen. Aanstaande zaterdag is het namelijk al zo ver! Dan vertrek ik voor een halfjaar met School at Sea. Ik denk dat het pas echt doordringt als ik weg vaar haha.

Wat ik eerst nog even wil vertellen is dat ik een paar weken geleden naar de informatie avond ben geweest en daar dus (bijna) iedereen heb gezien. Dat was heel erg gezellig en we hebben kennis gemaakt met de mensen aan boord (docenten en bemanning). Daarnaast hebben we nog wat informatie gekregen over eten aan boord, om te voorkomen dat iedereen 10 kilo zwaarder terugkeert… Het was een gezellige avond en het was vooral leuk om iedereen even te zien.

Daarnaast zijn de voorbereidingen natuurlijk ook nog in volle gang. Alles met school is nu geregeld en afgelopen vrijdag kwam Mieke van School at Sea ook nog langs om een en ander te bespreken. De paklijst is bijná helemaal compleet en ook al vrijwel helemaal ingepakt.

Ik ben deze week ook bij een van mijn sponsors langs geweest: Allpa! Ik heb een rondleiding gehad door het magazijn van meneer Rutgers en ik vond het erg leuk om te zien. Nogmaals bedankt voor alles!

sas-logo-allpa

Omdat het vertrek nu echt dichtbij komt was het ook tijd voor afscheidsfeestjes! Afgelopen vrijdag heb ik afscheid genomen van mijn vriendinnen en zaterdag en zondag heb ik veel familie gezien. Ik vond het super gezellig en heel leuk om iedereen nog even te zien. Tja, ik ga jullie toch wel heel erg missen!

sas-taartsas-afscheid-vriendinnen

De laatste week thuis is nu echt aangebroken. Aanstaande zaterdag ga ik naar Amsterdam om in te schepen en daar blijven we zes dagen in de haven liggen. We gaan inkopen doen, brandoefeningen, elkaar leren kennen, naar het scheepsvaartmuseum en ongetwijfeld nog veel meer. Na zes dagen varen we weg uit Amsterdam, naar IJmuiden. Iedereen mag iemand meenemen op dit korte stukje en ik heb er voor gekozen om papa mee te nemen. In IJmuiden kom ik nog een uurtje aan wal en dan varen we echt weg door de sluizen!

Nog 5 dagen…!

Bedankt voor het lezen,

Liefs Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s