Gelukkig 2016!

Hallo allemaal!

Hopelijk heeft iedereen een leuke jaarwisseling gehad! Ik wens iedereen een prachtig nieuwjaar, en dat al jullie dromen uit mogen komen! 🙂

Zelf heb ik een hele gezellige jaarwisselig gehad, elk jaar met dezelfde groep. Het is altijd heel gezellig en ook dit jaar was dat niet anders. Het liefst ben ik er volgend jaar alleen niet meer bij… Want als ik mee mag met School at Sea, vier ik volgend jaar oud en nieuw in Curaçao! (En dat vind ik nóg leuker dan dit :))

Over een week is de fondswerftraining, ik heb er súúúper veel zin in! Verder ben ik bezig met een Facebook pagina, daar horen jullie nog wel over…

Vergeet niet te abonneren via mail en tot de volgende keer!

Liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s