Kerst en meer…

Hallo allemaal!

Hopelijk heeft iedereen een fijne kerst gehad! Zelf heb ik het gezellig met familie gevierd, en ik ben alweer ‘wat zeemijlen verder’!

Ik heb de afgelopen tijd niet stilgezeten; ik ben nu veel aan het oppassen in de buurt, heb gesolliciteerd bij de Coop (ik sta nu in de wachtrij) en ik ga na de feestdagen ook solliciteren bij Albert Heijn. Ook heb ik bij mijn tante gewerkt op de Swan Market in Rotterdam en ik kan waarschijnlijk in de zomer in Zeeland gaan werken. Maar ik doe graag meer! Als u nog een klusje heeft, een oppas zoekt, etc… neem dan alstublieft contact met mij op! (nikkiopzee@gmail.com of +31 (0)6 132 55 767)

Verder heb ik een aanvraag ingediend bij SponsorKliks en deze is geaccepteerd. Hier ben ik súper blij mee want nu kan iedereen mij GRATIS sponsoren!!! Dit is heel erg makkelijk, en kost u niks extra! Als u mij gratis wilt sponsoren, doet u dat met uw normale internetaankopen! Vrijwel alle grote ketens, zoals bol.com, hema, zalando, wehkamp, KLM, etc… doen mee.

SponsorKliks werkt heel gemakkelijk:

  1. U gaat naar sponsorkliks.com en kiest daar als sponsordoel ‘Nikki at Sea’. (of gebruikt direct deze link, door hier te klikken)
  2. Nu ziet u een overzicht van alle deelnemende webwinkels.
  3. U kiest de webwinkel waar u wat wilt bestellen.
  4. Nu wordt u doorgestuurd naar de webwinkel, vanaf nu is de bestelling ‘normaal’.
  5. U bestelt iets in de webwinkel en rekent af.
  6. Na de bestelling maakt de webwinkel een bedrag over naar mijn SponsorKliks pagina. (dit kost u dus niks extra)

Bij elke aankoop die u dan doet via mijn link (sponsorkliks.com/winkels.php?club=5462) wordt er een bedrag overgemaakt naar mijn SponsorKliks pagina. Nogmaals, de dingen die u bestelt worden niet duurder maar de keten betaalt een deel.

Voor meer informatie kunt u hier klikken!

Dit was de laatste update in 2015! Ik wens iedereen een goed(e) jaar(wisseling) toe, en in 2016 horen jullie weer van me!

Liefs,

Nikki

P.S. Vergeet niet te abonneren op  mijn blog! U hoeft alleen een emailadres in te voeren. Oh ja, het is gratis 🙂

 

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s