Eerste bericht!

Mijn site is eindelijk klaar en alles werkt zoals ik dat graag wil, mijn blog staat eindelijk ook echt onder het tabje ‘blog’ en je kan je zelfs abonneren zodat je via email elk bericht ontvangt! (Kijk onderaan voor meer informatie!)

Een paar weken geleden ben ik naar een soort lesdag in Enkhuizen geweest, georganiseerd door SPANT. Bij de Enkhuizer Zeevaartschool kregen we les over het zeilen op een Tall Ship. En in de tuin stond tweemaster ‘Kaatje’ waar we ook op hebben mogen oefenen met overstag gaan. (Weliswaar mentaal omdat er geen zeilen waren, maar toch). Via School at Sea was ik voor deze dag uitgenodigd en ik heb dus ook al een paar andere potentiële SaSsers leren kennen, heel leuk! Daarna zijn we nog met een aantal wezen eten bij ‘Dikke Mick’. Het was een hele leuke, leerzame, en gezellige dag!

Ik heb de afgelopen tijd veel aan mijn site gewerkt, en via instagram en Whats App heb ik contact gehad met andere potentiële SaSsers. We hebben zondag afgesproken in Zandvoort aan Zee (ZaZ met SaS). Het was jammer dat niet iedereen er bij kon zijn maar desondanks was het een hele leuke dag. We hebben een lang stuk over het strand gewandeld en zijn daarna nog uit eten geweest. Het lijkt me super leuk om nog een keer af te spreken en hopelijk kan dan iedereen er bij zijn!!! Er is ook een plan voor een loterij, meer info volgt later…

Maandag kreeg ik een mailtje met daarin de data voor de eerste fondswerftraining, eindelijk! Het is in januari en ik heb er super veel zin in! Het lijkt me heel leuk om nog meer mensen te leren kennen en ik wil ook graag beginnen met het benaderen van sponsors. Ik heb wel al een paar pogingen gewaagd maar nog geen succes… 🙂

Tot slot heb ik gisteren visitekaartjes besteld en die worden als het goed is aanstaande vrijdag bezorgd! Ik vond het ontwerpen echt heel leuk om te doen!

Dat was het voor nu! Ik ben van plan vanaf nu regelmatig een update te plaatsen. Als je als eerste op de hoogte wil zijn van mijn berichten kan je je nu dus abonneren! Via een laptop doe je dat rechts op de pagina, onder ‘zoeken’. Met een smartphone moet je even naar beneden scrollen. Dan voer je je emailadres in en ontvang je een bevestigingsmail, als je dan bevestigt ontvang je een mailtje bij elk nieuw bericht!

Heel veel liefs,

Nikki

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s