Ciao

Lieve allemaal,

De afgelopen tijd heb ik super veel leuke, mooie, interessante dingen gedaan en gezien! Van twee weken zeilen door de fjorden van Chili tot een mini-bezoek aan het prachtige, maar dure, Costa Rica en van drie weken Nicaragua, waarvan 9 dagen bij een Nicaraguaanse familie thuis (+ elke ochtend meelopen in het lokale ziekenhuis en Spaanse les) tot chillen aan het strand in Guatemala.

Ik heb veel meegemaakt, veel geleerd, meestal was dat leuk en soms ook moeilijk. Ik merk dat ik er niet echt aan toekom om m’n blogjes te schrijven en dat het me veel meer stress geeft dan nodig is. Ik heb daarom voor nu besloten om te stoppen met de blogjes, dus dit is voorlopig het laatste wat ik hier plaats.

Degenen die dat leuk vinden stuur ik met liefde af en toe een korte update via whatsapp, laat het me dan even weten 🙂

Ciao (for now), liefs Nik

Advertentie

Een reactie op “Ciao

  1. Nikki, dank voor de mooie verhalen en steeds weer prachtige foto’s. Heb ervan genoten. groetjes Dick Johan

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s