Filmpjessssss

Hey, hoi, hallo allemaal!

Long time no see, maar ik heb weer eens wat filmpjes gemaakt. Dit zijn de laatste filmpjes, want ik heb alle beelden van de reis geedit. Of er nog een complete aftermovie komt laat ik even in het midden maar voorlopig in ieder geval niet. Het filmpje van de Azoren bestaat uit een combinatie van beelden van Mark, India, Marit, Carolina’s familie, Emília’s familie en mijn eigen beelden (ik was namelijk bijna alles van mezelf kwijt geraakt, het filmpje is dus helaas niet helemaal compleet.) Alle credits voor hun filmkunsten!

Hoop dat jullie de filmpjes een beetje leuk vinden, groetjes!

P.s. op deze pagina vind je een overzicht van alle filmpjes die ik gemaakt heb.

Cherbourg – IJmuiden

Cherbourg

Azoren – Cherbourg

Azoren

 

Bermuda – Azoren

 

 

Advertentie

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s