Nikki 16 jaar in Cuba!!!

We hebben net gefacetimed met Nikki, die nu in Trinidad zit bij het plein naast de kerk,  waar we deze zomer zelf hebben gezeten, heel bijzonder! Voor de reis had ze nog haar verjaarsdagsdoos uitgepakt met daarin cadeautjes, waaronder een usb-stick met filmpjes die we voor het vertrek hadden gemaakt (soort journaal en felicitaties die we tijdens het feestje voor vertrek stiekem in de keuken hadden opgenomen!). Foto: taart en kaartjes op de boot!

img_3492

Hieronder de blog die we van Nikki hebben gekregen:

Hallo allemaal,

Het zeilen van Panama naar Cuba was leuk want het was weer met een scheepsovername waarbij we allemaal hadden gesolliciteerd naar een functie. Ik was 1e stuurman, best cool want dat is zeg maar de functie direct onder de kapitein en ik heb het schip Cuba ingevaren.

Ik ben nu in Cuba en gisteren zijn we begonnen aan een eigen reis net zoals in Panama. We gaan in met een groepje door Cuba reizen met een budget van 30 dollar per persoon per dag. We zijn gisteren naar Trinidad gereisd, wat vanaf de haven in Havana nog wel een flink eind was. We hadden een taxi die halverwege midden op de Autopiste Nationale een klapband kreeg en dus echt stress want ineens stortte de auto half ineen. Daarna is de chauffeur 60 kilometer verkeerd gereden omdat hij de weg niet kende (Edith: en verkeersborden vrij zeldzaam zijn ervaring vorige zomer). Hierdoor kwamen we pas in de avond aan in Trinidad en zijn eerst op zoek gegaan naar casa, een soort hostel maar dan bij mensen thuis. Hierna zijn we uit eten gegaan en uit geweest. en vanochtend hebben we paard gereden door de vallei bij Trinidad. Nu zijn we in Trinidad de stad aan het verkennen.

Ik heb maar heel kort wifi en dus een kort berichtje. Je koopt hier een uur wifi en dan is het na een uur weer klaar dus nou ja dat dus…

groet Nikki

En als cadeau voor jullie nog een filmpje van het bezoek aan de Rastafari’s

Advertentie

2 reacties op ‘Nikki 16 jaar in Cuba!!!

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s