Nikki in Panama, filmpjes kaapverdië

Hallo,

Net contact gehad via facetime met Nikki die nu in Panama city zit. Na een aantal dagen survivallen op de San Blas eilanden zijn ze vandaag ze bij Portobelo aan land gegaan en reizen nu in 5 groepen (met een docent-begeleider) zelfstandig naar de volgende havenplaats Bocas del Toro. Iedere groep mag zijn eigen route bepalen en ze hebben 8 dagen.

Nikki zal later nog blogberichten schrijven over de San Blas eilanden en de reis door Panama, die zal ik later plaatsen met foto’s erbij. Wel afgesproken dat we in de tussentijd nog wat filmpjes plaatsen van eerder van de reis: de tocht van Tenerife naar Kaapverdië en de rondrit op Kaapverdië. Voor volgende week: de oversteek naar Dominica!

Advertentie

Een reactie op “Nikki in Panama, filmpjes kaapverdië

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s