Sponsoring particulieren

De reis heeft inmiddels plaatsgevonden en ik ben niet langer op zoek naar sponsoren.

Ik wil natuurlijk graag iets terug doen voor mijn sponsors! Daarvoor heb ik een paar ideeën, maar als u zelf een idee hebt sta ik daar natuurlijk ook voor open! Neem in dat geval alstublieft contact met mij op via nikkiopzee@gmail.com

Sponsoren kan vanaf 2 euro, u kunt mij sponsoren per dag of in zeemijlen, hier onder staan de opties op een rijtje.

Sponsoren in zeemijlen

School at Sea kost 21612 euro en we zullen in een halfjaar tijd ongeveer 11000 zeemijlen afleggen (dat zijn bijna 20500 kilometers)! Een zeemijl kost dus 2 euro, in onderstaande tabel kunt u de te verwachten tegenprestaties zien:

Aantal zeemijlen dat u sponsort: Wat u daarvoor terugkrijgt:
1 – 5 zeemijlen Een samenvatting aan het einde van mijn reis.
6 – 10 zeemijlen Een samenvatting aan het einde van mijn reis.

Vermelding op mijn website.

11 – 20 zeemijlen Een samenvatting aan het einde van mijn reis.

Vermelding op mijn website.

6 keer een nieuwsbrief.

21 – 50 zeemijlen Een samenvatting aan het einde van mijn reis.

Vermelding op mijn website.

6 keer een nieuwsbrief.

Een kaartje uit Cuba.

> 50 zeemijlen Een samenvatting aan het einde van mijn reis.

Vermelding op mijn website.

6 keer een nieuwsbrief.

Een kaartje uit Cuba.

Een souvenir uit een van de landen waar ik kom.

Sponsoren per dag

School at Sea kost 120 euro per dag, 840 euro per week, en 3602 euro per maand. Dat is nogal een bedrag! U kunt mij daarom helpen door mij bijvoorbeeld voor een dag te sponsoren, dan kunnen we overleggen over een passende tegenprestatie. Daarbij kunt u denken aan een presentatie na mijn reis, en/of bijvoorbeeld foto’s en een verslag op de dag(en) die ik dankzij u op het schip kan doorbrengen. Een wacht is een periode van 4 uur waarin ik samen met anderen het schip reil en zeil. Ik heb om de andere dag 2 keer een wacht van 4 uur (schooldagen en wachtdagen wisselen elkaar af). U kunt mij bijvoorbeeld sponsoren voor:

1 wacht – 20 euro

0,5 dag – 60 euro

1 dag – 120 euro

1 weekend – 240

1 midweek – 600 euro

1 week – 840 euro

Bent u de wind in mijn zeilen?

Logo sas

Een reactie op “Sponsoring particulieren

  1. Eli en ik zijn je net misgelopen op de Hiswa, wel even met 2 medezeilers gesproken, die ook op jouw . leuke flyer staan, die met het makreelsalade recept!

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s